Kombinált szauna építés

kombinált szaunák építése

Az otthonában működő kombinált szauna kiváló közösségi élmény színtere.A kombi szaunák előnye, hogy nem kell választanunk a hagyományos vagy finn szauna és az infraszauna között.  

Mindezek mellett a kombi szaunákba is igény szerint beépíthető fényterápia, vagy egy himalájai sótépglákból épített sófal, ami tisztítja a levegőt és egy hátsó megvilágítással esztétikailag is javítja a belső kinézetét.

Az általunk beépített kombinált szauna vezérlője kiváló minőségű, egyszerűen kezelhető és esztétikus.

kombinált szaunák 2 szauna összhanjából áll:

Finnszauna jellemzői

A finn szaunában magas a hőmérséklet és a gőz. Inkább felnőtteknek ajánlott. Nagyobb helyigényű. Heti 2x ajánlott használni. A felfűtési ideje hosszabb. Bővebben a Finn szaunákról szóló cikkünkben olvashat.

Infraszauna jellemzői

Az infra szaunában alacsony a hőmérséklet és száraz. Már fiatalabb gyerekek is használhatják. Az infra szaunák általában kicsik. Azonnal használható, mivel felfűtési ideje nincs. Bővebben az infra szaunákról szóló cikkünkben olvashat.

A kombinált szauna

Az otthonában működő kombinált szauna kiváló közösségi élmény színtere.

A hagyományos szauna, Finnországban annyira elterjedt, hogy minden harmadik emberre jut egy szauna. Hazánkban egyre többen élvezik a szaunázás előnyeit. Ebben kínálunk megrendelőinknek kiváló élményt a kombinált szaunáinkkal.

A finn szaunák működési elve nagyon egyszerű, hiszen a kabin levegőjének a hőmérsékletét fokozzuk (75-90 C fok), és ez a meleg levegő melegíti fel az emberi testet. Amennyiben a családnak vagy a barátoknak nincs elég ideje egy két órás szaunázásra, akkor tökéletes megoldás az infraszauna, amely éppúgy melegíti fel a testet, mint a nyári napfény, vagyis mélyen a bőrünk alá hatolnak be az infrasugarak és ott fejtik ki jótékony hatásukat. Az infraszaunában alacsonyabb a hőmérséklet is 35-55 C fok, így az érrendszeri betegségekben szenvedők és gyermekek is bátran használhatják!

Amennyiben ismert betegsége van, javasoljuk, hogy tájékozódjon a kezelőorvosánál.

Ha úgy dönt, hogy egy infrakabin lenne a legjobb választás az otthonába esetleg szállodájába, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megtervezni, majd megvalósítani a minőségi egyedi infraszaunáját!

Egyedi szaunák, kivákló alapanyagokból!

Megépítjük Önnek a modern, új Finn szaunáját!

Hogy építjük meg Kombiszaunáját?

Helyszíni felmérés

Megrendelés esetén díjmentesen biztosítjuk a helyszíni felmérést.

Tervezés

Egyedi kreativitással igényei szerint megtervezzük új kombiszaunáját.

Precíz Kivitelezés

Szakembereink modern és a bevált technika összehangolásával készítik el szaunáját.

Átadás

Gyors helyszíni munkával használatra készen adjuk át az új szaunáját.

Miért válassz minket?

Mindenki igénye más, ezért egy helyi felmérést követően egyedileg, szakszerűen készítjük el kiváló minőségű alapanyagokból otthoni kombinált szaunáját. 

Számunkra különösen fontos, hogy ügyfeleink hosszú éveken keresztül élvezhesse az általunk elkészített kombi szauna adta egészségügyi előnyöket, ezért mi nem spórolunk az anyag minőségén.

Ha a minőséget és az egyedi lehetőségeket keresed, válassz minket.

Elsődleges a minőség

Egyedi design

Kiváló minőségű alapanyag

Precíz kivitelezés

Elkészítjük álmai kombiszaunáját!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!